Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Αλληλεγγύη ρε μαλάκες!


Σήμερα το βράδυ στο σχόλασμα και βλέποντας το ντεπόζιτο ότι δεν με "βγάζει..." βρέθηκα στην ανάγκη συναδέλφου να ζητήσω 3e για βενζίνα κι αυτά δανεικά, αλλά εκεί που ήταν να κοίταζε στο αμάξι την "έκανε" μάλιστα βιαστικά μην και τον προλάβω να του ξαναζητήσω... (Να πω εδώ ότι η δουλειά ως το σπίτι είναι μια απόσταση κάπου 30χιλ.) ...και θυμήθηκα τότε που είχα ένα άλλο μηχανάκι πριν χρόνια και περνούσα ένα πολυσύχναστο δρόμο που συν τοις άλλοις είχε λεωφορεία,νταλίκες κτλ.
Ο δρόμος αυτός έχει πολλές φορές λάδια,νερά κι ότι αποφασίζει η κατά λάθος αφήνει το κάθε όχημα, λοιπόν πατάω κάτι λάδια γλιστράω και φεύγω "φέτα", πολλή κινηματογραφικά.λίγο αργότερα προσπαθώ και τελικά σηκώνω τη μηχανή,από την οποία τρέχουν βενζίνες και καλώς η κακώς το θέαμα είναι "δύσκολο",
-- βλέπω να περνάνε μηχανές από τις οποίες καμιάς ο αναβάτης   ούτε έριξε δεύτερο "βλέφαρο".
Κανείς δε σταμάτησε ούτε να ρωτήσει τι έγινε... Μάλιστα περάσαν 3 AFRIKA (αλήθεια) και ένα KLE, όλοι καλογυαλισμένοι και μουράτοι.
Και εδώ έρχομαι και φρικάρω γιατί είμαι άτομο πολλή περήφανο και ούτως η άλλος εγώ σηκώθηκα και σήκωσα και τη μηχανή η οποία ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.
Τα μόνα άτομα που έτρεξαν και ενδιαφέρθηκαν ήταν ένας "μπάρμπας" ο οποίος έχει ένα μηχανουργείο εκεί κοντά και το παιδί που δούλευε εκεί.
Δηλαδή οι προηγούμενοι πως την είδαν,οτι
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ????

Ρε σεις,πως καταντήσαμε έτσι???

Τέλος πάντων.
Αυτό που βλέπω εγώ -σχεδόν καθημερινά στο δρόμο και στη δουλειά- είναι η προσπάθεια για επιβολή και επιβεβαίωση μερικών "μουράτων" κομπλεξικών και όχι για αλληλοβοήθεια και φιλία.
Και όλοι αυτοί με τα ανεβασμένα κυβικά να μην είναι τόσο υπερόπτες,γιατί αν ένας απ' αυτούς τους AFRIKάνους έπεφτε όπως εγώ σίγουρα θα του έφευγε
η μαγκιά και το μεγαλείο,αν έπρεπε να πληρώσει φαίρινγκ και ότι άλλο για τη μηχανή του.
Oσο για τον συνάδελφο τι να πω!?
να 'ταν στη θέση μου  μην έχοντας κάποιον
από πίσω...
Άφραγκος και...

                            morfeas

Αστο κακίες!

2 σχόλια:

 1. Δεν είναι καθόλου κακίες!
  Χάνουμε εδώ και 30-35 χρόνια το είναι μας στις ψευτογκλαμουριές και θα χρειαστεί να ψαχνόμαστε για καιρό.
  Μα, έχει ο καιρός γυρίσματα... Πολλές μούρες θα τριφτούν στο πάτωμα και τότε θα φανεί ποιοι έχουν πρόσωπο πίσω από τις μάσκες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χιλια δικια εχεις ρε φιλε, μα τι να τους κανεις που ειναι εκει πανω και τα βλεπουν αφ'υψηλου....
  Μα καποτε θαρθει η ωρα να τους φυγει η μαγκια και τοτε θα δουνε την γλυκα!
  Να'σαι καλα και να προσεχεις!
  -β-

  ΑπάντησηΔιαγραφή